MIDAS PRO2 / DL251

MIDAS PRO 2 Mixer de ultima generatie PRO2C, conceput pentru evenimentele LIVE. PRO2C este o consola digitala portabilă, compacta ce ofera performante deosebite.

MIDAS M32R / DL16

MIDAS M32R Mixer digital cu un nou design ce beneficiaza de cea mai noua tehnologie : convertori ADC si DAC de 192 kHz, preamplificatoare de microfon Midas Pro Series si faderi motorizati cu 1 milion cicluri.

ALLEN & HEATH GLD 80 / AR2412

ALLEN & HEATH GLD 80 este un sistem digital creat pe conceptul din seria iLive digitală de mare succes. GLD-80 oferă 48 de canale de procesare, 8 retururi FX stereo alimentate de apreciatele noastre emulații FX, 30 de busuri configurabile, 20 de canale de procesare mixtă și puterea DSP pentru a oferi procesare completă fără compromisuri.

DIGITAL MIXING QU16 / AB168

DIGITAL MIXING QU16 Mixer digital pentru live și studio, care pe lângă funcțiile standard oferă și o funcție Auto Mic Mixing. Model cu butoane cromate pentru potențiometre și fadere regăsite și la seria GLD. QU16 Chrome ofera mult mai multe posibilitati pentru mixuri de monitor, permitand grupelor stereo sa fie ulitlizate in Mix mode.

MixWizard WZ4 16:2

MixWizard WZ4 16:2 Mixer analogic profesional multitrack, indragit de ingineri de sunet experimentati si de operatori incepatori. Un adevarat mixer pentru toate scopurile. 

ALLEN & HEATH ZED-10FX

ALLEN & HEATH ZED-10FX este un mixer compact si portabil, ideal dedicat pentru trupe mici, inregitrari live sau studio, datorita I/O USB configurabil.

BEHRINGER X32 / S32

BEHRINGER X32 îți oferă 40-intrări, 25-Bus-uri digitale, consolă mixaj cu 32 preamp-uri MIDAS programabile, 25 fadere motorizate, canale LCD, 32 canale audio și telecomandă iPad / iPhone.

QSC TouchMix-16

QSC TouchMix-16 consolă uimitoare pentru toate categoriile de utilizatori. Dacă vei utilizat acest mixer cu siguranta iti va oferi o mixare profesionala si mai putin complexa in bancurile cu preseturi. Odata ce vei descoperi TouchMix vei intelege de ce e atat de usor ca si incepatorii si profesionistii sa lucreze la fel de eficiet si productiv cu consola TouchMix.

DYMACORD CMS 1600-3

DYMACORD CMS 1600 este mixer analogic profesional cu procesoare de efecte si egalizatoare integrate. Ideal pentru aplicatii live si studio.

DYNACORD CMS 1600-2

DYMACORD CMS 1600 este mixer analogic profesional cu procesoare de efecte si egalizatoare integrate. Ideal pentru aplicatii live si studio.