Echipamente sonorizare de tip Line Array, P.A. și Audio, pentru aplicații interior și exterior. Concerte, Turnee, Festivaluri, Prezentări Modă, Corporate, Nunți și Târguri.

L-ACOUSTICS KARA SYSTEM

L-ACOUSTICS KARA SYSTEMS sistem modular care are o lățime de bandă a frecvenței de funcționare de la 55 Hz la 20 kHz. Acest răspuns poate fi redus până la 32 Hz cu adăugarea extensiei SB18-KS28 de frecvență joasă. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

L-ACOUSTICS  KS28

L-ACOUSTICS KS28 bass refelex ce dispune de 2 difuzoare de 18’’si functioneaza de la 25Hz. In PDF gasiti specificatiile tehnice cum functioneaza KS28.

L-ACOUSTICS SB18

L-ACOUSTICS SB18-Compact High Power Subwoofer universal, conceput pentru surse de linie, modulare si sisteme coaxiale. Functioneaza de la 32Hz 1 x 18’’/ 700w. Este potrivit pentru configuratii cu KARA, KUDOS, KIVA, KILO SI ARCS. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

L-ACOUSTICS LA4, LA8 & LA12X

L-ACOUSTICS LA4, LA8 & LA12X amplificatoare de inalta calitate cu DSP-uri incorporate, dedicate in intregime functionarii complete a sistemelor L-Acoustics. Software-ul LA Network Manager si Soundvision ofera o solutie completă pentru setarea sistemelor L-Acoustics. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

LOGIC SYSTEMS ETHOS CA Range

LOGIC SYSTEMS ETHOS CA Range sistem modular ce vine in dotare cu top-ul CA10 si CA 20 ultra compact cu un unghi fix de o acoperire orizontala de 90° si o acoperire verticala de 10°- 20°. Top-ul este frecvent utilizat cu bass-ul Nd215 si cu Nd218 in aplicatii mari, exterior. Poate fi combinat in diferite moduri pentru diferite aplicatii, cum ar fi: Ground Stacked, Pole Mounted sau Flown-Array. Detalii tehnice in PDF despre Top CA10/CA20.

LOGIC SYSTEMS ETHOS Nd 218

LOGIC SYSTEMS ETHOS Nd218 sub bass ce dispune de 2 difuzoare de 18’ in V, si se utilizeaza in sistemele VA si Ethos CA. Frecventa de raspundere 40Hz-100kHz. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

LOGIC SYSTEMS ETHOS Nd 215

LOGIC SYSTEMS ETHOS Nd215 bass ce dispune de 2 difuzoare de 15’’in V, si se utilizeaza in sistemele VA si Ethos CA. Frecventa de raspundere 40Hz-150kHz. Poate fi folosit in mod Ground Stack si Flown-Array impreuna Top-urile CA 10/20. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

LOGIC SYSTEMS DP2140

LOGIC SYSTEMS DP2140 controlerul digital dedicat pentru gestionarea sistemelor de la Logic Systems VA-CA Ethos, impreuna cu amplificatoarele de la MC2audio, Powersoft …etc. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurare.

ACOUSTIC-LINE GALEO

ACOUSTIC-LINE SEEBURG Galeo potrivit pentru o gama larga de aplicatii de sunet, si vine cu o acoperire orizontala execeptionala AMR (Air Mass Reflection) in varianta 80° si 120°, sunt interschimbabile. Sistemului vine cu rack-ul LABGRUPPEN: Lab FP10000Q, Lab FP14000 cu procesorul digital HDLM8. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

ACOUSTICS-LINE SEEBURG GALEO

ACOUSTIC-LINE SEEBURG Galeo XT Bass-ul Galeo XT dual de 21” (intervalul de frecventa, de la 33 la 150 Hz) vine impreuna cu Galeo Top 2 x 8”. Dedicat pentru aplicatii exterioare. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

KV2AUDIO VHD2.0 – Touring & Intallation

KV2AUDIOVHD2.0 sistem long throw de pana la 20.000 de persoane, fara sa aveti nevoie de sisteme de intarziere. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

KV2AUDIO VHD1.0 – Mid High/Down-fill

KV2AUDIOVHD 1.0 se utilizeaza inclinata pentru a fi utilizata ca downfill impreuna cu VHD2.0, legat direct la amplificatorul dedicat VHD2000. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

KV2AUDIO VHD2.21 – Ultra Low Subwoofer

KV2AUDIO VHD2.21Ultra subwoofer functioneaza pana la 25 Hz alaturi cu produse VHD si ES. Subwoofer-ul VHD2.21 este extrem de dinamic chiar si la frecvente de bass mai ridicate si poate fi legat la amplificatorul VHD3200. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

KV2AUDIO VHD 2000/3200 System Control & Amplification

KV2AUDIO 2000/3200 amplificatoarele VHD dedicate doar pentru sistemul VHD2.0. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

MC2AUDIO E Series

MC2AUDIO E-45, E4-75, E-90 amplificatoare usoare cu sursa in comutatie si foarte puternice, plus ca sunt proiectate la cele mai inalte standarde de fiabilitate in calitatea sunetului. Le puteti folosi in orice sistem audio, fie el Array sau Ground Stack, bineinteles impreuna cu DSP-uri Pro, cum ar fi: NSTaudio, Linea Research, XTA… etc. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

POWERSOFT KDSP

POWERSOFT KDSP 20/8/3/ amplificatoare digitale cu procesare interna, se pot controla prin software-ul ArmoniaPlus. Dedicate pentru aplicatii exterioare si interioare.

LAB GRUPPEN PLM 10000Q

LAB GRUPPEN PLM 10000Q Powered Loudspeaker Management system. Amplificatoarele PLM 10000Q le poti controla separat componentele LF & HF datorita procesorului LAKE care este incorporat in amplificatorul intern. In PDF gasiti specificatiile tehnice pentru configurarea lor.

NST ID48 Installation Matrix Signal

NST AUDIO DSP-ul digital ID48 iti oferta toata puterea si fexibilitatea de care aveti nevoie vreodata, potrivit pentru orice tip aplicatii. Software-ul de control PC bazat pe ethernet vă oferă posibilitatea de a controla nu numai toate dispozitivele dintr-o rețea, ci și de a stoca memorii prestabilite și configura sisteme offline. Detalii tehnice pentru configurare in PDF.

XTA Audio Management DP426

XTA DP426 bazat platforma de procesare complet noua, ruleaza la o rata de 96kHz, cu software-ul Audicore veti lucra la un alt nivel. Detalii tehnice pentru configurare in PDF.

ARX Maxi SPLIT

ARX Maxi SPLIT Master Line Distribution Splitter Poate controla nivelurile a 4 zone diferite într-o instalație stereo sau până la 8 zone diferite într-o instalație mono. Detalii tehnice pentru configurare in PDF.

ARX ISO Switcher

ARX Switcher Stereo un comutator cu o iesire XLR si doua surse de intrare XLR.. Dedicat pentru comutarea între Live Band sau DJ, atunci când ambele folosesc același sistem audio. Detalii tehnice pentru configurare in PDF.