BLACKMAGIC ATEM MINI

MIXER VIDEO ATEM MINI ATEM Mini dispune de 4 intrări HDMI și are un design intuitiv, ușor de utilizat, care face posibilă oricui să trăiască online fluxuri multiple de camere online prin servicii și software cum ar fi YouTube Facebook Live sau chiar Skype. Conectați pur și simplu 4 intrări HDMI de înaltă calitate, care pot fi utilizate pentru camere de comutare live, computere sau chiar console de jocuri. Pentru a face flux, ATEM Mini are și o ieșire USB care funcționează ca o cameră web, astfel încât să vă puteți conecta la orice software video. Există, de asemenea, video HDMI pentru proiectoare.

BLACKMAGIC ATEM STUDIO PRO HD

ATEM STUDIO PRO HD este primul comutator de producție conceput atât pentru radiodifuzori cât și pentru profesioniștii AV, cu un panou de control hardware complet dotat încorporat. Acesta include 4 intrări SDI și 4 HDMI cu re-sincronizare pe toate intrările, astfel încât să poți folosi cu transmisia sau camere de consum ATEM Television Studio Pro HD este dotat cu caracteristici de înaltă calitate și este perfect pentru producția în direct, programarea televiziunii episodice, emisiunile web, AV sau chiar acoperirea în direct a competițiilor de jocuri! Pur și simplu conectați camere, console de jocuri sau computere și începeți să comutați live!

ROLAND V-4EX

ROLAND V-4EX este potrivit pentru multe aplicații, inclusiv cluburi, concerte, cult, evenimente, întâlniri, antrenamente, nunți, educație și evenimente sportive.

CONTROLLER AKAI APC40 MKII

CONTROLLER AKAI APC40 MKII este un midi controller USB dedicat Ableton, Resolume Arena si alte softuri compatibile ce poti controla acest midi controlerul.

CONTROLLER AKAI MPD 232

Controlerul MPD USB MIDI extrem de versatil. Dacă sunteți în căutarea unei configurații de producție integrală cu keys și pads, sau un flux de lucru mai orientat către ritmuri, controlerul MPD oferă o mulțime de elemente creative …