KRAMER VM-4H2 DISTRIBUITOR HDMI

KRAMER VM-4H2 este un amplificator de distribuție 1: 4 pentru semnale HDMI de până la 4K, HDMI care respectă standardul de protecție a conținutului HDCP 2.2. Unitatea preia o intrare HDMI, egalizează și deconectează semnalul și îl distribuie la patru ieșiri identice.

KRAMER VP-400K DISTRIBUITOR VGA

KRAMER VP-400K este un amplificator de distribuție pentru semnale grafice computerizate cu rezoluții de până la UXGA. Unitatea preia o intrare, asigură o tamponare și o izolare corectă și distribuie semnalul la patru ieșiri identice.

KRAMER VM-4UX DISTRIBUITOR SDI

KRAMER VM-4UX este un distribuitor compact și de înaltă performanță 1: 4 4K pentru semnalele SDI de calitate standard de transmisie cu o viteză de până la 12G transmise. Se adaptează automat la rata de date a unui semnal de intrare SDI, egalizează și reîncadrează semnalul pentru a îmbunătăți atingerea semnalului transmis și distribuie semnalul la patru ieșiri SDI identice.

KRAMER FC-331 CONVERTER 3G HD-SDI / HDMI

KRAMER FC-331 este un convertor de înaltă performanță pentru semnalele video până la 3G HD-SDI (Nivel A). Acesta convertește formatul video de intrare (cu audio încorporat) într-un semnal de ieșire HDMI. FC-331-MD este certificat pentru aplicații medicale.

KRAMER TP-583R EXTENDER HDMI

KRAMER TP-583R este un receptor HDBaseT de înaltă performanță, de lungă durată, pentru semnalele 4K HDR HDMI, RS-232 și IR pe o pereche răsucită. TP-583R convertește semnalul HDBaseT și îl transmite la porturile sale HDMI și de control. Permite extinderea semnalelor video până la 70 m (230ft) pe cablurile de cupru Kramer la rezoluții video de până la 4K @ 60Hz (4: 4: 4). Este compatibil cu extensoare standard HDBaseT conform rezoluțiilor video 4K @ 30Hz și HD.

KRAMER TP-583T EXTENDER HDMI

KRAMER TP-583T este un transmițător HDBaseT de înaltă performanță, de lungă durată, pentru semnalele 4K HDR HDMI, RS-232 și IR pe o pereche răsucită. TP-583T convertește toate semnalele de intrare în semnal HDBaseT transmis. Extinde semnalele video până la 70 m (230ft) pe cablurile de cupru Kramer la rezoluții video de până la 4K @ 60Hz (4: 4: 4). Este compatibil cu extensoare standard HDBaseT conform rezoluțiilor video 4K @ 30Hz și HD.

BLACKMAGIC CONVERTER BIDIRECTIONAL SDI/HDMI

BLACKMAGIC CONVERTER BIDIRECTIONAL SDI/HDMI face conversia simultana a semnalelor SDI in HDMI si invers, fiind compatibil cu semnale video 3G/HD/SD-SDI de pana la 1080p60. Fiecare conversie poate fi la un standard diferit. Are suport pentru SDI Level A si Level B. Alimentarea se poate face printr-o mufa USB sau sursa tensiune 2,5W-5,25V / 240V.

BLACKMAGIC ULTRA STUDIO RECORDER

BLACKMAGIC ULTRA STUDIO RECORDER un aparat de captare si redare care capteaza video de la o camera si o transfera in computer, si in plus va permite sa vizualizati pe un alt display decat cel al computerului.