FUNKTION-ONE EVO 7T

FUNKTION-ONE EVO 7T perfect pentru utilizarea evenimentelor de tip Live & Dance. Sistemele de touring Evo7T iti oferă o calitate a sunetului Funktion-One de ultimă generație.

FUNKTION-ONE RES 4T

FUNKTION-ONE RES 4T un top in 3 cai, potrivit pentru aplicatii medii, dar poate fi folosit ca si intarziere (delay) in sistemul RESOLUTION 5. Mai multe detalii in PDF.

FUNKTION-ONE F218 MK2

FUNKTION-ONE F218 MK2, vine cu un difuzor dual de 18” ce confera un bass curat si strans, lucrand impreuna cu seriile EVO si RES, niciodata de egalat.

FUNKTION-ONE F221

FUNKTION-ONE F221 vine cu difuzor dual de 21” ce confera un bass de inalta intensitate, fizic un bass rapid si curat, lucrand impreuna cu seriile EVO si RES, niciodata de egalat.

FUNKTION-ONE F124

FUNKTION-ONE F124 vine cu un difuzor de 24” ce confera un bass cu o precizie impresionantă, asigurând un răspuns excelent sub 30Hz. Partenerul de bass perfect pentru sistemele Evolution.

KV2AUDIO ES1.0

KV2AUDIO ES1.0 sistem in 4 cai, conceput pentru evenimente LIVE & Playback. Sistemul este scalabil, compact si modular, cand doresti sa-l folosesti in mai multe moduri iti oferta sansa si in varianta extinsa. Unitatea de control pentru sistem ES sunt amplificatoarele EPAK2500R.

LOGIC SYSTEMS ETHOS CA

LOGIC SYSTEMS ETHOS CA sistem in 3 cai, conceput pentru evenimente LIVE si Playback. Sistemul este modular si il poti folosi in 3 moduri diferite;, Pole Mounted, Ground Stacked & Flown. Sistemul vine cu amplificatoarele MC2Audio din seria E, plus DSP-ul original LS.