CHAMSYS MQ40N COMPACT CONSOLE

MQ40N COMPACT CONSOLE  este consola ideală pentru controlul luminilor la nivel mic, mijlociu sau in controlul avansat al iluminării.

CHAMSYS MagicQ MQ500 STADIUM CONSOLE

MQ500 STADIUM CONSOLEeste proiectat să funcționeze la cel mai înalt nivel de control al spectacolului, sprijinind până la 200 de universuri directe de pe consolă, fără a fi nevoie de procesare externă. MagicQ MQ500 este proiectat pentru spectacole complexe și performante.

MagicQ MQ70 COMPACT CONSOLE

MQ70 COMPACT CONSOLE cea mai recenta consola ce accepta 24 de universuri cu o optiune de extindere la 48.

SnakeSys B4 Four Universe Ethernet to DMX512 Box

SnakeSys B4 Four Universe Ethernet to DMX512 Box este un convertor DMX de patru universuri în Ethernet. Suporta patru porturi DMX512 configurabile ca intrări sau ieșiri și un port DMX care este întotdeauna asignat ca intrare. SnakeSys B4 este proiectat ca o casetă cu mai multe scopuri pentru a fi utilizat în locurile în care este necesară o mică soluție de conversie Ethernet portabilă în DMX.

GrandMA2 Full Size

GrandMA2 Full Size oferă un sistem MA integrat care furnizează soluții optime pentru proiecte sofisticate, cu cerințe complexe ale sistemului. Toate componentele sistemului comunică prin MA-Net2 (Ethernet).