ACME SABER HYBRID XP–16R BSW III

ACME SABER HYBRID XP–16R BSW III sistem de zoom liniar motorizat, rază de zoom 10 ° ~ 60 °, carcasă din aluminiu , efectul macro excepțional de culoare 0 ~ 100% întunecare netedă, viteza variabila strobo.

ACME MEGA STROBE ST5000RGB

ACME MEGA STROBE ST5000RGB efecte extraordinare, stroboscopice puternice, 0 ~ 100% întunecare netedă.

ACME STAGE PANEL 25

ACME STAGE PANEL 25 este potrivit pentru concerte, spectacole de dimensiuni mari și medii. Mai multe unități pot fi unite fără suport cu ajutorul suportului fix. LED-urile pot fi controlate pixel cu pixel, plus diferite efecte stroboscopice.

SGM XC-5 COLOR LED STROBE

SGM XC-5 COLOR LED STROBE proiectat pentru a oferi efecte cu o putere extrema de aproape 3000 de leduri albe pure. SGM X-5 creeaza efecte unice prin cele trei segmente de leduri controlate individual. Poate fi folosit in diverse tipuri de evenimente, atat indoor cat si outdoor.

EV LIGHT MTX 510

LED EV MTX510 este foarte folosit in diverse evenimente de tip, prezentari moda, emisiuni TV, concerte, spectacole, in cluburi si in alte show-uri unde poate fi folosit pentru a creea efecte de lumini speciale.

EV 1018-C RGBW

EV 1018-C RGBWproiectorul led 64 RGBW din seria EV1018C este un proiector cu diferite functii ce acopera o gama larga in sectorul evenimentelor, concerte, spectacole, expozitii, nunti, etc.

EV 345-C RGBW

EV 345-C RGBW proiectorul led 64 RGBW din seria EV354C este un proiector cu mai multe functii de utilizare prin control DMX.

CAMEO FLAT PAR TRI COLOR FLAT LED RGB

CAMEO FLAT PAR TRI COLOR FLAT LED RGB un proiector PAR foarte plat, luminos, cu șapte LED-uri TRI de mare putere de 3 watt, spectru de culoare RGB, un unghi de fascicul de 30 °, caracteristici bogate și efecte de iluminare.

STAIRVILLE CB-100 LED COLOR BEAM

STAIRVILLE CB-100 LED COLOR BEAM proiectorul CB-100LED Color cu efect beam si un unghi de 2° grade in 4 canale DMX, ce poate fi folosit in diverse aplicatii pentru a creea efecte de lumini speciale.