ACME SABER HYBRID XP PRO –16R BSW

ACME SABER HYBRID XP PRO –16R BSW Motorized focus, Linear CMY color mixing, Color wheel: 9 fixed colors plus open with rainbow effect, Gobo wheel: 1 Static gobo wheel with 15 gobos plus open, 1 Rotating gobo wheel with 9 gobos plus open, Gobos outside diameter:15.8mm, Gobos image diameter:12mm, 8 facet prism+ 16 facet prism,both of them can rotate in both directions and overlay each other, Outstanding color macro effect, 0~100% smooth dimming, Independent frost effect, Various strobe speeds. Integrated three features: beam, spot, and wash.

ACME SABER HYBRID XP–16R BSW III

ACME SABER HYBRID XP–16R BSW III un aparat de tip Hybrid, inteligent, compact si conceptul pentru proiectarea iluminatului in scenă. MSD Platinum 16R / 8000K.

ACME ORION XP-260 BEAM

ACME ORION XP-260 BEAM Long-life Technology, cea mai recenta solutie Long-Life de la Philips MSD PLATINIUM 12R LL / 260W, (lampa cu descarcare). Potrivit pentru mai multe aplicatii, inclusiv evenimente, instalatii, iluminatul in scena, emisiuni TV si inchiriere.

ACME GLAMOUR 350Z III

ACME GLAMOUR 350Z III oferă un efect puternic de wash LED la 10500 Lux(5 ° / 5m). GLAMOUR 350Z III este echipat cu LED-uri RGBW 4in1 multicolore de 7buc x 30W care produc culori vii, precum și efect excelent de combinatia a culorilor. De asemenea, este echipat cu un raport motorizat de zoom de 1:10 de la 5˚-50˚. Luminozitatea și CTC 0-100% cu inchidere lina, cu sistem de gestionare fără licărire și culoare multitudinală prestabilită. Aplicatii la scara medie si scene mari.

ACME PAGEANT CM-300ZR II

ACME PAGEANT CM-300ZR II oferă un efect wash si un consum de energie mai mic, o durată de viață mai lungă, o greutate mai ușoară și un design compact. PAGEANT 300Z II este echipat cu LED-uri RGBW 4in1 multicolore de 19 buc, 20 W, care produc culori vii, precum și efect excelent de combinatia a culorilor. De asemenea, este echipat cu un raport de zoom motorizat de 1: 6 de la 10 ° -60 °. Fiecare inel de culoare a cercului LED poate fi controlat independent, ce vă permite să creați un efect al inelelor interminabile. Puteti să utilizați fiecare cerc de inele LED ca o imagine grafică care se schimbă dinamic într-un cerc. Inchidere lina de la 0-100%, un sistem de administrare fără licărire și o ieșire rezonabilă la 3.364. Aplicații de la scară medie si scene mari.

MARTIN MAC QUANTUM PROFILE

MARTIN MAC QUANTUM PROFILE extrem de luminos combină o lumină albă de cea mai bună calitate cu un sistem de mixare rapidă și netedă a culorilor CMY și o proiecție gobo intensa pe suprafete. Animotion FX permite animatii cu fascicule nevazute niciodata. Prima alternativă reală la un dispozitiv HID de 700/800 wați. Potrivit pentru evenimente live și TV, pe scenă, in aer liber, în săli de spectacole sau săli de conferințe.

MARTIN MAC QUANTUM WASH

MARTIN MAC QUANTUM WASH /BEAM oferta o plateta de culori uniforme, potrivit pentru cele mai solicitate aplicatii, oferind luminozitatea si perfectiunea. RGBW LED color mix, vine cu un sistem COLORGANICS pentru culori superioare, alb si culori adanci saturate. LED-urile RGBW de 750W. Potrivit pentru evenimente live și TV, pe scenă, teatre în săli de spectacole sau săli de conferințe.

MARTIN MAC AURA

MARTIN MAC AURA este o lumina premium wash multicolor LED RGBW. Obiectiv single-lens wash complet color premixed, Zoom 11-58˚, 3950Lm iesire. Potrivit pentru evenimente live și TV, pe scenă, teatre în săli de spectacole sau săli de conferințe.

CLAY PAKY MYTHOS

CLAY PAKY MYTHOS un aparat destul de avansat ce produce o lumină hibridă: în primul rând, este o lumină excelentă de 470 wați, care produce un fascicul de lumină deosebit de mare, cu un zoom care variază între 4 ° și 50 ° si poate fi montat oriunde, pe schele la evenimente live și TV, pe scenă, în săli de spectacole sau săli de conferințe.

CLAY PAKY SHARPY

CLAY PAKY SHARPY este o lumină în mișcare de 189W, cu o luminozitate fără precedent, greutate de doar 19 kg. Sharpy produce un fascicul perfect paralel, asemănător unui laser, cu o putere incredibilă de 59.760 lx la 20m (5.100 de picioare la 65 ft) si poate fi montat oriunde, pe schele la evenimente live și TV, pe scenă, în săli de spectacole sau săli de conferințe.

CLAY PAKY SHARPY PLUS

CLAY PAKY SHARPY PLUS un aparat 100% HYBRID, capabil sa faca o lumină perfectă și un reflector perfect. Potrivit pentru evenimente live și TV, pe scenă, în săli de spectacole sau săli de conferințe.

CLAY PAKY A.LEDA B-EYE K10

CLAY PAKY A.LEDA B-EYE K10 este un aparat cu o lumină wash/beam de înaltă performanță, o lumină uluitoare și un creator de efecte vizuale spectaculoase complet noi. Versatilitatea sa inegalabilă îl face un instrument extrem de creativ si de interesant pentru toți designerii de iluminat. Potrivit pentru evenimente live și TV, pe scenă, teatre în săli de spectacole sau săli de conferințe.

CLAY PAKY A.LEDA WASH K10

CLAY PAKY A.LEDA WASH K10 este un aparat wash LED RGBW muticolor ce prodeuce culori vii, precum si nuante excelente de alb. Este un aparat motorizat si complet controlabil 14 ° -70 °. Poti controla fiecare LED in parte, puteti sa creati o gama nesfarsita de variatii de culoare. Potrivit pentru evenimente live și TV, pe scenă, în săli de spectacole sau săli de conferințe.

CLAY PAKY SHARBAR

SHARBAR este un parat tip bară LED foarte avansat, cu caracteristici care o transformă într-o nouă lumină cu efect multi-fascicul. LED-uri puternice OSRAM Ostar RGBW cu o putere de 30 W. Potrivit pentru evenimente live și TV, pe scenă, în săli de spectacole sau săli de conferințe.

ROBE POINTE

ROBE POINTE un aparat Hybrid mobil super rapid cu functii Beam-Spot- Wash. Dedicat pentru evenimente tip sali spectacole, in aer liber, sali conferinte si scena. Pentru mai multe detalii in PDF.

ROBE SPIIDER

ROBE SPIIDER vine cu culori bogate de 19 LED-uri RGBW foarte puternice ce pot crea o lumina fantastica wash/beam cu un optic zoom 4˚-50˚, este un aparat motorizat si full controlabil. Dedicat pentru evenimente tip sali spectacole, in aer liber, teatre, sali conferinte si scena.