MIXER PIONEER DJM-900NXS2

Mixer professional digital cu 4 canale FX. DJM 900NXS este un mixer digital pentru DJ-ii cu performanta, avand caracteristici ce includ o multime de efecte noi, placa de sunet, USB si o conexiune directa cu PC-ul sau cu Mac-ul. Ofera o calitate excelenta a sunetului.

MIXER PIONEER DJM 800

Mixer profesional digital cu 4 canale FX. DJM 800 este un mixer ce ofera libertatea si creativitate de mixare, precum si uimitoarele efecte: filter, sweep si crush, dar si highpass/lowpass filter, notch filter si efecte bit crush. Ofera o calitate excelenta a sunetului.

MIXER PIONEER DJM 2000NXS

Mixer profesional digital cu 4 canale FX. DJM 2000NXS vine cu caracteristici avansate, precum conexiunii ProDj Link LAN ce sincronizeaza 4 cdplayere CDJ 2000NXS, Multi –Touch color screen 5.8”, conexiune USB ce poti reda muzica direct de PC sau Mac, si cu o multime de efecte: Beat Effects: Delay, Multi Tap Delay, Roll, Reverse Roll, Trans, Gate, Echo, Reverb, Slip Roll, Filter, Phaser Effects: Noise, Jet, Zip, HPF, LPF, Crush. Mixerul DJM 2000NXS ofera o calitate excelenta a sunetului.

MIXER ALLEN & HEATH DB4

Mixer profesional digital cu 4 canale FX. Mixerul Xone DB4 este cel mai avansat produs proiectat si lansat de Allen & Heath. A fost creeat foarte meticulos pentru a oferi Dj-lor creativitate maxima. XONE DB4 vine cu sistemul iLive pro-touring FX, BPM cu control spectral, soundcard, midi control si multe alte setari si optiuni.

MIXER ALLEN & HEATH XONE92

Mixer professional cu 6 canale XONE 92 este cel mai versatil mixer analog cerut ca rider de catre toti DJ din lume, ca urmare este cel mai utilizat mixer in evenimentele mari si mici. Este unul dintre primele MIXERE DJ care incorporeaza control MIDI pentru controlul software DJ sau dipozitive externe. Mixerul include filtre inovatoare VCF duale, doua FX send stereo, twin Mic/returns si cel mai bun EQ, clar acest mixer este un intrument de vis pentru DJ.

MIXER RANE MP2015

Mixer professional cu 4 canale este cel mai bun mixer produs de RANE, nu exista compromisuri. Cel mai bun sunet auzit vreo data, cele mai bune caracteristici, cea mai buna senzatie in fiabilitate si durabilitate. Compatibil cu Serato, Traktor & Virtual DJ. MP2015 este cel mai bun mixer produs de RANE – vreodată. Nu există compromisuri în proiectare. Cel mai bun sunet, cele mai bune caracteristici, cea mai bună senzație, și ultimul în fiabilitate și durabilitate. Serato DJ Pro, Traktor & Virtual DJ compatibil.

MIXER RANE Sixty-Eight

Mixer professional cu 4 canale RANE Sixty-Eight Club Mixer este ultima generatie de mixer plug and play ce suporta 4 deck-uri vinyl digitale, doua porturi USB pentru a face usoara tranzitia atunci cand la pupitru sunt doi sau mai multi DJ, software effects, six built in beat effects, si toate canalele record si playback de care ai nevoie. Dotat cu 8 intrări selectabile, USB și intrări S / PDIF, Sixty-eight permite un amestec de analog și sursele digitale ca niciodată pana acum. Acesta dispune de efecte digitale interne on-beat effect switching, intrari analogice pentru hardware effects, și suport USB pentru efectele din software.

DENON X1800 PRIME

Mixer profesional cu 4 canale Denon DJ, X1800 este un mixer de cluburi cu 4 canale Pro, foarte familiar în aspect, dar cu funcții noi și interesante pentru a vă transporta la următorul nivel de performanță live. X1800 Prime aduce controale dedicate Sweep și BPM FX, oferind efecte multietate pentru fiecare canal, oferindu-ți și mai multe opțiuni de performanță pentru a crea acel sunet unic si utilizarea EQ-ului în DJ Booth. Pentru mai multe detalii in specificatiile tehnice.