Public Stand TV Multibrackets / 55″-80″

Public Stand TV Multibrackets 180 HD este unul dintre cele mai flexibile și multifuncționale stand de afișare de acest gen. Posibilitatea de afișare dublă face ca această unitate să fie optimă pentru videoconferințe și prezentări mai detaliate unde ar putea fi nevoie de un scenariu cu ecran dublu. Înălțimea de 180 cm este utilă atât pentru sălile de conferințe, cât și în alte situații în care spectatorii sunt așezați și în zone publice, precum expoziții comerciale, spitale și alte locuri în care publicul este în picioare.

TV DISPLAY STAND MULTIBRACKETS 80 HD este un stand de podea multifuncțional care vă poate ajuta în multe sarcini diferite.. Suportul pentru afișare publică multibrackets M 80 HD Wheelbase Single este un stand unde ecranele pot fi înclinate în sus pentru unghiul de vizualizare cât mai bun.

STAND VIDEOPROIECTOR EUROMET

STAND VIDEOPROIECTOR EUROMET este suport reglabil din podea din oțel și aluminiu. Datorită noului sistem de înclinare, este posibilă înclinarea plăcii de oțel prin rotirea butonului. Placa de oțel este: 415 mm x355 mm x 2mm. Înălțimea suportului este reglabilă de la 1040 mm. până la 1850 mm, prin reglare directă aceasta.

STAND UNIVERSAL VIDEOPROIECTOR EUROMET

STAND UNIVERSAL VIDEOPROIECTOR EUROMET suport universal din oțel pentru plafon, reglabil pentru videoproiector, cu braț L150mm. Este rabatabil pe verticală (+ -25 °) precum și pe orizontală (360 °) prin reglarea părții centrale (h40mm) a pivotului de montaj. Poate fi fixat de cheia sa care este livrată cu suportul.