SR-10 STRUCTURA SCENA ACOPERITA 6x4m

SCENA SR-10 EUROTRUSS 6 x 4m contructie modulara  pentru evenimente mici-medii si vine echipata complet cu tot necesarul: structura tip FD34, podium, prelata acoperis, prelate laterale, , scara urcare, palane (electrice sau manuale) si toate accesoriile aferente de prindere si siguranta.

SR-10 STRUCTURA SCENA ACOPERITA 8x6m

SCENA SR-10 EUROTRUSS 8 x 6m  contructie modulara pentru evenimente medii- mari si vine echipata complet cu tot necesarul: de structura de tip FD34, podium, prelata acoperis, prelate laterale, , scara urcare, palane (electrice sau manuale) si toate accesoriile aferente de prindere si siguranta.

SR-10 STRUCTURA SCENA ACOPERITA 10x8m

SCENA SR-10 EUROTRUSS 10 x 8m contructie pentru evenimente mari si  vine echipata complet cu tot necesarul: structura de tip FD34, extensii PA / FD34, (stanga-dreapta) podium, prelata acoperis, prelate laterale, scara urcare, palane (electrice sau manuale) si toate accesoriile aferente de prindere si siguranta.

PROLYTE ARC 8x6m

PROLYTE ARC 8 x 6m construcție fixă, bazată cu doua tipuri de structuri, H30D si H30V. Trunchiurile arcuite H30D au un profil keder în partea de sus pentru montarea capacului din material PVC de culoare silver. Ideal pentru evenimente mici si medii. Scena vine completa cu podium, scara urcare, sisteme de prindere si alte accesorii necesare.